Hvorfor har jeg startet VEGMAD?

Det kan være udfordrende at lave vegetarisk eller vegansk mad og man kan nemt komme til at sidde fast i de samme retter. Det er min mission med VEGMAD, at gøre det meget nemmere og mere overskueligt for dig at lave forskellige og spændende vegetariske og veganske madretter ud fra dine cravings.  

Kender du det, at du godt ved sådan cirka, hvad du gerne vil have til aftensmad? Du ved, at det skal være noget med kartofler og det må også gerne indeholde porrer, for du har en i køleskabet, der skal bruges inden den bliver for gammel. Retten må også gerne indeholde noget protein, for du har ikke lige fået så meget at spise i dag. Du ved bare ikke lige helt, hvad du skal lave…

Her kommer VEGMAD ind i billedet. Gennem VEGMAD kan du nemlig bruge filtre til præcist at finde frem til de opskrifter, som matcher dit ønske om indhold. Du kan vælge om det skal være vegetarisk eller vegansk, hvilke grøntsager og hvilket tilbehør du vil have, om det skal indeholde køderstatning, om det skal være stærk eller ej, om det skal være proteinrigt/proteinfattigt, fedtfattigt eller fedtrig.

Når du har foretaget dine valg, har du foran dig en liste med vegetariske og veganske opskrifter, som alle indeholder de elementer, du ønsker retten skal indeholde.

Udover det, så får du ikke serveret kun én ret, men som minimum hele tre forskellige variationer af retten, så du kan vælge lige præcis den, som du synes lyder mest interessant. Du bliver også foreslået de bedst bedømte retter, hvis du gerne vil prøve det andre har anbefalet. På den måde bliver du altså heller aldrig gang på gang præsenteret for opskrifter af samme side, blog eller person, men får i stedet inputs fra mange forskellige.

Og hvorfor så kun vegetarisk og veganske opskrifter? Fordi jeg gerne vil inspirere folk til at spise mere vegetarisk og vegansk. Jeg er af den overbevisning af det er bedre for vores kroppe at spise plantebaseret kost, det er helt sikkert bedre for miljøet og det er bedre for dyrene.

Udover VEGMAD står jeg også bag mildt – en blog om bæredygtigt herretøj og genbrugsshop, der sælger brugt herretøj.

MENU